Начальнику податкової Тернополя, його сину та двом спільникам, підозрюваним у вимаганні, обрано запобіжні заходи

Личаківським районним судом м. Львова, за клопотанням слідчого ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, обрано запобіжні заходи начальнику Тернопільської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області, його сину – керівнику підприємства та ще 2 особам, підозрюваним у вимаганні.

Хоча в судовому засіданні прокурор наполягав на обранні безальтернативного запобіжного заходу — у виді тримання під вартою без визначення застави, начальнику Тернопільської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області суд обрав тримання під вартою з визначенням 1 млн грн застави, а його сину —  в розмірі 420 тис грн

Ще 2 їх спільників у вимаганні триматимуть під вартою без застави.

Нагадаємо, за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури затримано начальника Тернопільської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області та його сина – керівника підприємства, а також ще двох осіб за фактом вимагання (ч. 3, 4 ст. 189 КК України). Розслідування здійснюють слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі