У Тернополі батьки можуть самі обирати, як навчатиметься дитина – у класі чи дистанційно

Опубліковано:
28 Вересня, 2020

У Тернополі за бажанням батьків школярі можуть навчатися у класі або дистанційно. Дорослі мають право самостійно вирішувати, якої форми буде освітній процес у їхньої дитини, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

На сьогодні класи у тернопільських школах поділені. Одночасно у групі навчається до 20-ти дітей. Школярі можуть отримати знання безпосередньо від вчителя, вчитель може перевірити знання учнів. Також діти мають можливість спілкуватися зі своїми ровесниками.

Доки погода дозволяє, частину уроків вчителі проводять на відкритому просторі, – каже міський голова. Діти не переходять з кабінету в кабінету, а навчаються в одному класі.

“Ми намагаємося максимально дотримуватися усіх заходів безпеки, рекомендованих Міністерством охорони здоров’я. Батьки можуть перевести свою дитину на дистанційне навчання. Для цього потрібно написати заяву на ім’я директора школи”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: