Відомий церковний хор Тернопільщини відзначив 25-річчя

Опубліковано:
26 Вересня, 2020

Тернопільський колектив парафіяльного хору «Глорія» при українській греко-католицькій церкві Святого апостола Петра відсвяткував відзначив своє 25-річчя. Під час ювілейного концерту, активним учасникам хору вручили нагороди. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Від імені тернополян вітаю усіх з 25-річчям від дня створення хору. 25 років для історії – це дуже маленький відлік часу, але 25 років для творчого колективу – досить багато. Ми усі вдячні вам, учасникам хору, що надихаєте тернополян і парафіян церкви своїм співом», – зазначив міський голова Сергій Надал.

На ювілейному концерті були запрошені і зіркові гості, такі як: гурт «Vilni» та «Тріода». Дев’ять років тому двоє солістів гурту «Тріода» були учасниками хору «Глорія» і на ювілейному концерті вони спільно виконали пісню «Радуйся, Маріє», з якою колись здобули перемогу на Європейському фестивалі духовної пісні «Я там, де є благословення» у 2011 році.

До слова, хор «Глорія» був створений у 1995 році. За роки своєї діяльності, колектив співав на святі літургії у храмах Тернополя і Тернопільщини, Львівщини, Франківщини, у патріаршому соборі Києва та навіть у Польщі. Також, хор «Глорія» неодноразово своїм співом супроводжував святі літургії на Всеукраїнській прощі у Зарваниці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хор "Глорія"
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: