Інколи люди і не здогадуються, як може змінитися їхнє життя за короткий час. Так було і в мешканки Бережан Зоряни Головацької. Жінка – економіст за освітою. У неї було хобі – ремонт та шиття одягу, однак, раніше вона б і не подумала, що саме це захоплення і стане її основною роботою і джерелом доходів.

Життєві обставини змусили жінку змінити професію: 

«У липні 2020 року я втратила роботу менеджера з постачання, – розповідає пані Зоряна, – і тоді я звернулася до Бережанської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості, щоб там мені якнайшвидше допомогли працевлаштуватися. А так як під час карантину бажаних вакансій не було, то кар’єрна радниця запропонувала мені опанувати новий фах. Під час співбесіди з фахівцем з профнавчання я розповіла про своє давнє хобі і мені порекомендували пройти навчання за професією «швачка» в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за індивідуальною формою. Теоретична частина в Центрі професійно-технічної освіти велася онлайн, практична ж – у роботодавця.

Сьогодні я працюю у швейному цеху, який займається виготовленням жіночої білизни для сну і відпочинку під власною торговою маркою «Martellе», відомою як в Україні, так і за кордоном. І я дуже задоволена, що мені вдалося перетворити хобі на постійний дохід», –розповідає пані Зоряна.

За словами Зоряни Головацької, не потрібно боятися змін і тим більше, змінювати діяльність та ну, яка приносить багато задоволення і радості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #Головацька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: