Тернопільські артилеристи відпрацьовують вогневу підготовку

25.09.2020 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільські артилеристи відпрацьовують вогневу підготовку. Про це повідомляють на сторінці 44 окремої артилерійської бригади у Facebook. Свої уміння військовослужбовці  вдосконалюють на полігоні у селі Біла Тернопільського району.

«В підрозділах артилерійської військової частини А3215 проходять заняття з вогневої підготовки. Військовослужбовці відпрацьовують виконання вправ стрільби у різних положеннях.

Слід зазначити, що стрільба з кожного виду зброї має свої особливості, які визначаються в теорії, а також у відповідних правилах і настановах, а постійні тренування, набуття навичок та удосконалення майстерності особового складу дають можливість закріпити вправи вогневих завдань у сучасному бою. Окрім цього армійці продемонстрували добрі результати влучності по рухомих цілях, адже це є перевіркою особистої стрілецької підготовки та складання заліку щодо виконання вправ стрільби», - повідомляють на сторінці бригади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі