На Тернопільщині збудують сучасний реабілітаційний центр

Опубліковано:
24 Вересня, 2020

Сучасний реабілітаційний центр європейського зразка для дітей та молоді збудують у Кременці. Проєкт реалізують рамках програми транскордонної співпраці «Польща-Білорусь-Україна». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

У реабілітаційному центрі зможуть займатися не лише діти з Кременецького району, а й інших населених пунктів. Загалом, центр зможе прийняти більше ніж 100 осіб.

« Це перший пілотний проєкт не лише на Тернопільщині, а й в Україні. Завдяки йому наша область може стати лідером серед регіонів України у сфері надання соціальних послуг за новими методиками та технологіями реабілітації», – зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

У рамках проєкту також планують створити навчально-тренінговий центр для підвищення кваліфікації фахівців з соціальних послуг, де проводитимуть навчання спеціалістів з усіх регіонів України».

Збудувати реабілітаційний центр, площею близько 1700 кв.м в історичній частині міста Кременець, розраховують впродовж 2021-2022 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реабілітаційний центр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: