Голову Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного знову впіймали на брехні

Опубліковано:
24 Вересня, 2020

Голова Теребовлянської ОТГ  Сергій Поперечний звітував перед своїми виборцями про роботу, виконану за останніх п’ять років. Для цього коштом міської ради випустили бюлетень, у якому перелічені усі «досягнення» діючого керівника ОТГ, а на звороті ще й передвиборча програма зі свіжими обіцянками. Тільки от до більшості досягнень, які Сергій Поперечний приписав собі, він насправді немає жодного відношення.

Багато неправдивих фактів пов’язаних з оновленням інфраструктури села Ласківці. «Приїхавши в село Ласківці, ми справді побачили чудову нову дорогу у центрі, прекрасний новий Центр культури і дозвілля, чудову школу, новий збудований ФАП. І ми зіткнулися з цікавою реальністю: ті кошти, які вказуються тут у газеті, не відповідають дійсності. Тому, що ці кошти насправді були виділені кабінетом міністрів України,  35 000.000₴ було направлено в село. Водонапірна вежа також за його словами збудована за рахунок бюджету територіальної громади, а насправді це один з об’єктів, профінансованих Кабінетом Міністрів. Спортивний майданчик зі штучним покриттям, який теж собі приписує Сергій Поперечний, насправді зроблений за фінансування держави. І майже кожне слово з бюлетеня Сергія Поперечного – відверта і нахабна брехня» – зауважив житель Теребовлі Степан Кондира.

Пишається Сергій Поперечний також ремонтом Центру культури і дозвілля. До речі, цей центр також відремонтований без допомоги ОТГ. «Ми бачимо справді чудовий Центр культури і дозвілля. Оновлений фасад, замінені всі вікна, перекритий дах. Але жодного відношення Сергій Поперечний до цього ремонту немає. Як виявляється, це заслуга вихідця з цього села, який був народним депутатом і посприяв направленню коштів на ремонт об’єктів інфраструктури» – зазначив Степан Кондира.

Будівництво амбулаторії, про яке також згадує у газеті голова ОТГ насправді частина державної програми і про це говорить навіть голова Теребовлянської райдержадміністрації Ярема Шатарський. «На сьогодні вже завершено будівництво 3 амбулаторій на території Теребовлянського району, це Іванівці , Долина і Ласківці. Будівництво  об’єктів сільської медицини, а  також стадіонів  – це з державного фонду регіонального розвитку» – заначив Ярема Шатарський.

Зібравши багато фактів неправдивої інформації у передвиборчому бюлетені Сергія Поперечного, громада вимагає у очільника ОТГ припинити брехати. «Досить приписувати собі чужі заслуги. Так не працюють, так не звітують! Цілковита і тотальна брехня у кожному вашому слові, пане Сергію» – каже житель Теребовлі Степан Кондира.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кондира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Поперечний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: