В Галицькій партії розповіли, хто піде в міську раду

Опубліковано:
24 Вересня, 2020

Українська Галицька Партія представила кандидатів у депутати до міської ради Тернополя та кандидатку на посаду мера. У команді зібрали лідерів, серед них освітяни, лікарі, підприємці, громадські активісти.  Веде команду в міську раду підприємець, меценат та громадський діяч Михайло Ратушняк.  

– Чому я долучився до команди УГП? Бо це молода команда ідейно близьких мені людей, багатьох з них я знаю особисто. Ці молоді люди добре знають, щоб країна рухалась вперед  – треба боротись не з наслідками, а з причинами усіх проблем. Тому ми ідемо у владу, щоб стати інструментом вирішення цих проблем і показати, що влада може бути чесною. Владою для людей, а не навпаки, – каже Михайло Ратушняк.

Майбутня кандидатка в мери від Української Галицької Партії – заступниця голови Політради УГП, голова ГО «АТОМ» Ірина Яремчук. Жінка не була при владі, але зробила більше, аніж деякі діючі депутати та чиновники. Вона провела сотні заходів та тренінгів для учнів і студентів, активної молоді і соціально вразливих категорій, допомогла знайти роботу багатьом тернополянам. Організовувала волонтерські та соціальні проєкти.

– Першочерговим завданням для нас з командою є залучення інвесторів, створення робочих місць з достойною оплатою. Аби тернополяни не їхали в Польщу на заробітки, а могли працювати вдома, бачили, як зростають їхні діти, – говорить Ірина Яремчук.

Мета Ірини Яремчук зробити Тернопіль містом щасливих сімей. Захищає права жінок. Під час карантину відстояла право на партнерські пологи у місті.

– Дуже важливо, щоб жінки мали право на гідні пологи, могли віддати дитину в садочок без труднощів, почувались захищеними і потрібними в рідному місті, – додає вона.

П’ять років УГП в Тернополі працювала в освітньому напрямі, ініціювала зміни в сфері Житлово Комунального Господарства, відстоювала зелені зони, виступала на захист української мови та патріотів, допомагала матерям. Лідери партії переконані – роботи ще багато, проте готові свій позитивний досвід передавати іншим регіонам України, після впровадження його на місцевому рівні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: