Тернопільського депутата переслідують промосковські політичні сили

Опубліковано:
23 Вересня, 2020

Понад місяць триває політичне переслідування представниками промосковського ОПСЖ депутата обласної ради Богдана Яциковського.

Сьогодні в сесійній залі облради депутат Юрій Дзюбан виступив із заявою від Радикальної партії Олег Ляшко. У ній зокрема йдеться:

“Маніпулюючи фактами, нардеп Ренат Кузьмін звинуватив нашого колегу у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Через скандально відомий Печерський суд він добився початку розслідування інциденту, пов’язаного з жартівливим переспівом популярної фольклорної версії пісні «Черемшина» у виконанні Яциковського.

Фракція РПЛ в обласній раді заявляє рішучий протест спробам політичного переслідування Богдана Яциковського за сфабрикованими домислами прокремлівських емісарів. Вимагаємо припинити провокації проти націонал-патріотів, які вірою та правдою служать Україні! П’ята колона на Тернопільщині – не пройде!”

До порядку денного чергової сесії Тернопільської обласної ради включено питання про звернення до Генерального Прокурора України та Міністра внутрішніх справ України про недопущення політичного переслідування опозиційних політиків.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: