Досі на першому місці: рівень захворюваності на Тернопільщині – майже в 10 разів вищий за норму

Опубліковано:
21 Вересня, 2020

Рівень захворюваності на Тернопільщині за останні 14 днів становить 388,3 випадку на 100 тисяч населення, при нормі – менше 40 випадків. А це в 9,7 раза більше, аніж базовий рівень, встановлений Міністерством охорони здоров’я України.

Згідно з показниками, опублікованими на сайті МОЗу, рівень захворюваності в Тернопільській області досі залишається найвищим в Україні. На другому місці – Чернівецька область з показником в 218,8 випадку на 100 тисяч населення, на третьому – Івано-Франківська, де 163,8. Різко збільшується рівень захворюваності на Харківщині і становить вже 153, там за минулу добу виявили 424 нових випадки.

Що ж до проведення тестувань, то показник становить 159,3 на 100 тисяч населення, при нормі в не менше 24.

19 вересня нарешті “позеленів” показник завантаженості ліжок у медзакладах першої хвилі – тепер він становить 49,2, навіть якщо враховувати випадки підозр на коронавірус, та 36% – без них, при нормі не більше 50%. Кількості ліжкомісць в області за останні кілька днів не збільшували. Наразі їх є 1657.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: