У карантинних обмеженнях має бути здоровий глузд,- представники партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість»

21.09.2020 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Карати високопосадовців, які порушують карантинні правила, встановлюючи їх для простих людей, — закликав представник “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Віктор Генсерук.

Джерело: Про це Віктор Генсерук написав на своїй сторінці Facebook, коментуючи рішення МОЗ переглянути обмеження для роботи шкіл і садочків, враховуючи думку місцевого самоврядування.

Дослівно. “Хвороба є. Треба дотримуватися правил безпеки. Треба карати насамперед високопосадовців, які показують поганий приклад. Але в усіх обмеженнях має бути здоровий глузд”, - зазначив Віктор Генсерук.

Представник “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Михайло Ібрагімов підкреслив, що до співпраці МОЗ змусила спільна позиція громади, місцевих депутатів та міського голови.

“Коли ми разом­— громада, депутати, міський голова — нас починають чути навіть “далеко нагорі” ті, хто звик не носити масок і порушувати усі карантинні норми. Маємо проміжну перемогу. МОЗ буде переглядати правила роботи навчальних закладів та громадського транспорту у “червоних зонах”. Такі рішення будуть погоджувати з місцевим самоврядуванням”, - сказав Михайло Ібрагімов.

Міський депутат Андрій Газилишин також нагадав, що досі уряд жодним чином не вирішує проблему оплати вчителів, навантаження на яких суттєво зросло у зв’язку з карантинними обмеженнями.

“І на завершення — хочеться, щоб урядовці чули все, а не лише те, що “вигідно”. Держава має забезпечити вчителям доплати за роботу в умовах карантину. До цього часу уряд забезпечував вчителів виключно інструкціями, не давши інструменту до їх виконання”, - зазначили представники “Порядок. Відповідальність. Справедливість”, політичної партії, що підтримує чинного міського голову Сергія Надала.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі