Аграрії Тернопільщини отримали 32 млн грн допомоги

Опубліковано:
19 Вересня, 2020

За програмами фінансової підтримки АПК з державного бюджету аграріям Тернопільщини вділили грошову допомогу. Відтак, від початку землевласники отримали 32 млн грн. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як  зазначив  заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Василь Кічак, 5 млн грн аграрії отримали за програмою часткової компенсації (25%) сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва згідно з постановою Кабінету Міністрів України.

«Підприємств Тернопільської області закупили 99 одиниці техніки та обладнання до нього на загальну суму 23,9 млн гривень і Мінагрополітики України через банки відшкодовано. Ще 27 млн грн – фінансова підтримка заходів в АПК, через механізм відшкодування відсоткової ставки по залученим кредитам комерційних банків згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 р. № 300 скористались 77 сільськогосподарських підприємств, і отримали компенсаційних виплат за фактично сплачені уповноваженому банку відсотки за користування кредитами з державного бюджету», –  розповідає заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Василь Кічак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аграрії, #грошова допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: