«Через будівництво надземного моста»: у Тернополі змінять рух маршрутів громадського транспорту

Опубліковано:
19 Вересня, 2020

У Тернополі 20 вересня перекриють рух транспорту на поблизу Збаразького кільця. У зв’язку з цим маршрути, які сполучають масиви «Сонячний» та «Східний», зазнають змін. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, автобуси та тролейбуси, які курсують через масиви «Сонячний» та «Східний», в обидві сторони проходитимуть через вул. Є. Коновальця, а саме:

№№4, 14, 21 – від перехрестя просп. Злуки – вул. 15 Квітня до зупинки «Римо-католицький костел» – просп. Злуки – вул. Є. Коновальця – просп. Степана Бандери – далі за маршрутом;

№12 – розворот на Збаразькому кільці, без заїзду на вулиці Р. Купчинського і Сахарова;

№13 – «Обласна лікарня» – просп. Степана Бандери – вул. Є. Коновальця – просп. Злуки – вул. 15 Квітня – далі за маршрутом;

№15 – «Універсам» – просп. Злуки – вул. Є. Коновальця – просп. Степана Бандери – далі за маршрутом;

№18 – від перехрестя Злуки – 15 Квітня до зупинки «Римо-католицький костел» – просп. Злуки – вул. Є. Коновальця – просп. Степана Бандери – далі за маршрутом. У зворотному напрямку – від зупинки «Обласна лікарня» до просп. Степана Бандери – вул. Є. Коновальця – просп. Злуки – вул.15 Квітня – далі за маршрутом.

Також внесено істотні зміни у графік руху тролейбусів:

№5 – від перехрестя просп. Злуки – вул. 15 Квітня до просп. Злуки – вул. Збаразька – вул. Б. Хмельницького – вул. Руська – далі за маршрутом.

№10 та №11 функціонувати не будуть.

Нагадаємо, що поблизу Збаразького кільця триває будівництво надземного пішохідного моста. Який сполучатиме Варшавський мікрорайон з інфраструктурою міста та парком Національного відродження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #східний масив, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: