Хочете підключити Інтернет? Довірте цю справу «TerNet»

Опубліковано:
19 Вересня, 2020

Компанія «TerNet» надає своїм клієнтам лише високоякісні послуги. Саме тому «TerNet» вже 14 років займає провідну позицію на ринку телекомунікацій. Компанії «TerNet» довіряють понад 7 тисяч абонентів. «TerNet» вирізняється оперативністю, надійністю та індивідуальним підходом до потреб кожного клієнта.

Підключення Інтернету працівники здійснюють якнайшвидше. Клієнт отримує доступ до мережі вже через 1-2 дні після того, як компанія отримала його заявку. У компанії «TerNet»  також пропонують VIP-обслуговування бізнес-клієнтів. Для бізнес-абонентів команда «TerNet» підбере найбільш ефективне та оптимальне рішення.

Для всіх клієнтів «TerNet» має чимало вигідних пропозицій, наприклад, надає змогу користуватися 156 телеканалами цифрового телебачення безкоштовно. За потреби працівники забезпечують високоякісну технічну підтримку, зокрема налаштовують Wi-Fi роутери дистанційно.

У Вас нема Інтернету? З компанією «TerNet» таких проблем не існує! Щоб стати клієнтом компанії, залиште заявку на сайті https://ternet.com.ua/.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтеренет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підключити інтерент, #ТерНет, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: