Голова Тереболянської ОТГ Сергій Поперечний краде навіть на дітях

18.09.2020 21:59   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Голова Теребовлянської ОТГ Сергій Поперечний не нехтує наживатися навіть на дітях. У дитячому садочку села Нова Могильниця зробили септик і списали на нього 80 тисяч бюджетних гривень. Однак, з невідомих причин, септик так і не підключили до системи водовідведення.

Сьогодні подвір’я садочку виглядає не зовсім безпечним для дітей. Посеред майданчика стоїть одне зламане кільце для септика. З нього стирчать металеві елементи конструкції. Поруч – дві гори перекопаного чорнозему. Не найкраще місце для прогулянок дітей. «Цей новий більший септик мали підключити до посудомийки і з’єднати з меншим, з туалету, але поки це не зроблено» - розповідає жителька села Нова Могильниця пані Наталя. Жінка відверто дивується, коли вперше чує про вартість септика для садочку. «Ну та не коштує воно так. Та кожен знає вдома, скільки кольцо коштує. Ну але…» - каже пані Наталя.

«Згідно з документами, цей септик вартує 80 тисяч гривень. І робота на ним завершена, цей об’єкт зданий. На ділі ж – бачимо геть іншу картину. Де тут патріотизм і професіоналізм, про які Сергій Поперечний пише у своїй передвиборчій газеті?» - підсумовує житель Теребовлі Степан Кондира.

Також Степан Кондира додав, що і надалі викриватиме брехню і схеми розкрадання бюджетних коштів діючою владою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі