Президент України відкрив новозбудований дитсадок на Тернопільщині

Опубліковано:
18 Вересня, 2020

Володимир Зеленський відкрив новозбудований дитячий садок у селі Біла. Дошкільний навчальний заклад розрахований на 120 дітей, де буде по 2 молодші, середні та старші групи. Про це повідомляє Тернопільська обласна  державан адміністрація.

Будівля дитячого садка розташована у центральній частині населеного пункту, має два поверхи з підвалом, горищем і шатровим дахом. Про власний дошкільний заклад місцеві жителі мріяли уже давно. Попри те, що село Біла є досить великим за площею та кількістю населення, батькам доводилося возити дітей до обласного центру.

Як відзначив глава держави, приміщення побудоване із застосуванням енергоефективних технологій, має яскравий, креативний зовнішній та внутрішній дизайн, багатофункціональний простір, тематичне оформлення у сучасній стилістиці.

«Дуже важливо, що увага влади, як державної, так і місцевої, спрямована на майбутнє України – на цих дітей. Думаю, у закладі діткам буде затишно і комфортно», – наголосив Володимир Зеленський.

До слова, вартість будівництва становить близько 40 млн грн, з яких 80% – кошти Державного фонду регіонального розвитку та 20% – з місцевого бюджету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #дитсадок, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Біла, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: