Аварійний міст у Слобідці ремонтують після візиту Степана Кондири

Опубліковано:
17 Вересня, 2020

Після того, як журналісти викрили бездіяльність голови Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного, у селі Слобідка нарешті почали ремонтувати пішохідний міст. Але ремонтними роботами зайнялося ніяк не керівництво ОТГ, а керівництво району. Доручення привести в належний стан єдиний в селі міст дав голова Теребовлянської райдержадміністрації Ярема Шатарський.

«Ось реальний результат того сюжету, який ми оприлюднили про стан мосту і дороги у селі Слобідка. Минуло лише кілька днів – і ми бачимо тут техніку, людей, робота робиться. А люди роками писали звернення і отримували відписки. Це говорить про те, що не треба боятися, треба говорити про проблеми села і громади. – каже житель Теребовлі Степан Кондира. – Я хочу персонально подякувати старості села пану Ярославу за те, що він проявив громадянську позицію, не побоявся на камеру сказати і дав можливість підштовхнути проблему до її вирішення».

«Дякую вам за те, що висвітлили і дали поштовх до тих змін. Не треба боятися, всіх не повиганяють»  – додав староста села Слобідка Ярослав Стріла.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кондира, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: