Іванна Богомольська: «Роман Кухарський вже близько 10 років опікується нашими дітками»

Опубліковано:
17 Вересня, 2020

Волонтер соціально-психологічного центру реабілітації дітей Тернопільської ОДА Іванна Богомольська втішно розповідає про постійного мецената Романа Кухарського.

– Роман вже близько 10 років всіляко сприяє та допомагає нашому центру та, зокрема, діткам. Він стабільно забезпечує вагомою матеріальною допомогою, за яку ми закупляємо нашим вихованцям багато необхідного, зокрема: різноманітну канцелярію, подарунки та необхідні засоби гігієни, – розповідає волонтер центру Іванна.

Роман Кухарський взяв на себе важливу місію більше десятка років тому, ще коли був простим хлопцем із Снігурівки, коли тільки розпочинав підприємницьку діяльність і навіть не уявляв, що піде у політику. Такі вчинки говорять самі за себе, адже це робиться не у цей час виборчої кампанії, а впродовж довгих років і, що головне, робиться це щиро та від душі.

Стабільна допомога дітям, особливо тим, які так її потребують – дуже благородна справа. Такі вчинки – яскравий приклад для усіх хто має можливість допомагати просто так.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #допомога, #Кухарський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: