За 4 місяці бережанці врешті домоглися нанесення дорожньої розмітки там, де вона давно мала бути

Опубліковано:
17 Вересня, 2020

Майже за 4 місяці жителі Бережан врешті домоглися встановлення дорожніх знаків і нанесення розмітки там, де вони давно мали бути. Представники громадської організації «Бережанська ініціатива» ще у червні  зверталися до Служби автомобільних доріг у Тернопільській області  та до Бережанського відділу поліції Головного управління Національної поліції. Аж у вересні їхнє прохання задовільнили. Про це представники «Бережанської ініціативи» розповіли у соцмережі «Facebook».

«В червні цього року волонтери Громадської організації “Бережанська ініціатива” звернулися до Служба автомобільних доріг у Тернопільській області , а також до Бережанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та Бережанської міської ради з приводу вирішення ситуації щодо відсутності дорожніх знаків, які позначають пішохідні переходи, та дорожньої розмітки “зебра” на відремонтованій ділянці частини автошляху М-12, що проходить в межах міста Бережани по вулиці Тернопільська.

Крім цього згадане питання піднімалося на прийомі громадян Головою Тернопільська обласна державна адміністрація В. Трушом.

Незважаючи на відповідь Служби автомобільних доріг, що роботи з вирішення цієї проблеми «будуть включені в плани робіт на липень 2020 року», дорожню розмітку з запізненням, але все ж таки поновили аж у вересні поточного року.

Звісно, тішить, що думка громадськості таки почута, але питання вирішене лише частково. Дорожніх знаків “Пішохідний перехід”, на жаль, попри офіційні обіцянки чиновників, досі не встановлено.

Звертаємося до Служба автомобільних доріг у Тернопільській області з вимогою виконання власної обіцянки – встановлення згаданих дорожніх знаків, як того вимагають Правила Дорожнього руху задля безпеки учасників руху», – пишуть члени громадської організації «Бережанська ініціатива». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розмітка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: