На третій день новопризначеного прокурора Тернопільщини попросили піти

Опубліковано:
16 Вересня, 2020

Новопризначеного прокурора Тернопільщина Миколу Петришина, який став в епіцентрі гучного скандалу, попросили піти у відставку. Питання про звільнення розглянули сьогодні, 16 вересня, на засіданні дисциплінарної комісії Генеральної прокуратури України. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

Заступник прокурора Олександр Божко заявив, що Микола Петришин дозволив собі неприпустиме. Адже прокурор області повинен керуватись законом, а не вказівками.

Відтак, віднині Микола Петришин не обіймає посаду прокурора Тернопільщини. Микола Петришин більше не очолює прокуратуру Тернопільської області. Офіційна причина звільнення — це непорозуміння з колегами, а неформальна — п’янка на робочому місці та невідповідна до посади прокурора області поведінка.

Нагадаємо, що після представлення 30-річного уродженця Львівщини Микола Петришина, у той же день у прокуратурі влаштували гучне святкування події. Також, новоспечений прокурор заставляв своїх заступників присягати, що вони будуть йому вірними та мають виконувати усі його накази.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Микола Петришин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: