Уряд змінив правила: дитсадки та школи зможуть працювати у «червоній» зоні

Опубліковано:
16 Вересня, 2020

Уряд змінив правила поділу регіонів на карантинні зони. Відтепер, дитсадки та школи зможуть працювати попри те, що місто знаходиться у «червоній» зоні. Про це пишу hromadske.

За словами міністра охорони здоров’я Максим Степанов, навчальні заклади зможуть закрити лише спільним рішенням державної та регіональної комісій ТЕБ та НС. У «помаранчевій», «жовтій», та «зеленій» зонах карантину школу або дитсадок можуть закрити, якщо на карантин відправлять понад 50% класів.

Міста і регіони потраплятимуть у «червону» зону карантину за умови: 75% ліжок завантажені у медзакладах протягом п’яти діб; перевищення середнього рівня захворюваності по Україні за 14 днів у більш ніж 5 разів.

Також, в «помаранчевій» зоні додатково встановлюється норма: на масовому заході або в будь-якому закладі має бути інформація щодо площі та максимально можливої кількості відвідувачів. Водночас втрачає чинність заборона на перевезення в громадському транспорті людей при заповнюваності 50% сидячих місць.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитсадок, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: