На Тернопільщині більшає безробітних жінок. На 1 вересня в області на обліку в службі зайнятості перебували 11740 безробітних, з них 56% – жінки, – розповів директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

«Кожен четвертий зареєстрований безробітний належить до соціально вразливих категорій населення, більшість з них особи передпенсійного віку. 57,5% безробітних, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, працювали на робочих місцях, які не потребували спеціальної підготовки. Послуг служби зайнятості найбільше потребували краяни, які раніше були зайняті у сфері торгівлі – 18%, у державному управлінні й обороні – 16%, у переробній промисловості – 14%. Більшість клієнтів місцевих підрозділів служби зайнятості втратили роботу у період запровадження карантину (з 12 березня по 31 серпня ц.р. зареєстровано 10617 безробітних)», – каже Василь Олещук.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безробіття, #жінки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: