«Ніякого святкування не було»: прокурор Тернопільщини прокоментував гучний скандал

15.09.2020 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Новий прокурор Тернопільщини Микола Петришин, якого представили 14 вересня, прокоментував гучне застілля. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

За словами Миколи Петришина, за результатами перевірки було спростовано факт розпивання алкогольних напоїв у приміщенні обласної прокуратури.

«Щодо «святкувань», то такий сигнал дійсно мав місце і був перевірений Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора. За результатами перевірки було встановлено відсутність будь-яких фактичних даних, які б вказували на розпивання алкогольних напоїв, будь-яких святкувань та взагалі перебування сторонніх осіб в робочий та позаробочий час в моєму особистому кабінеті. Відповідний акт складено та підписано учасниками, проводився він з відео- та аудіофіксацією. Генеральна інспекція з представниками підрозділу «К» працювали у моєму кабінеті з 16:00, тобто в робочий час. Зібраних ними даних було більш ніж достатньо для того, щоб зрозуміти, що ніякого святкування не було. Мене не одвідували, не пропонували «Драгер», бо в тому не було необхідності. Перевірки приміщення було достатньо, аби спростувати інформацію про святкування мого призначення», –пояснив Микола Петришин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі