Новопризначений прокурор Тернопільщині потрапив у гучний скандал

Опубліковано:
15 Вересня, 2020

Новий прокурор Тернопільщині, якого на днях представив заступник Генпрокурора Ігор Мустець, опинився у центрі скандалу. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни». 

Одразу після представлення, новоспечений прокурор із заступниками вирішили відсвяткувати. Гучне застілля організували у приміщенні обласної прокуратури. Про святкування дізналася Генеральний прокурор Ірина Венедіктова та у терміновому порядку дала вказівку відправити усіх, хто був присутній на святкуванні, на освідчення у Тернопільський обласний психоневрологічний диспансер. Якщо інформація підтвердиться, то невдовзі у Тернополі будуть представляти нового очільника обласної прокуратури, а можливо і весь керівний склад.

До слова, новоспечений прокурор Микола Петришин уродженець Львівщини. Чоловікові 30 років. На попередніх посадах Микола Степанович зарекомендував себе як умілий організатор та принциповий керівник. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Микола Петришин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: