Тернопільський «Карітас» продовжує допомагати дітям, чиї батьки під час пандемії втратили роботу

Опубліковано:
15 Вересня, 2020

Тернопільський «Карітас» допомагає дітям, чиї батьки під час пандемії втратили роботу. Уже 20 сімей отримали від благодійного фонду їжу, засоби індивідуального захисту та особистої гігієни, також отримали консультації психолога щодо їхніх потреб та ситуацій. Усі цю допомогу надали за фінансової підтримки «Карітасу» Австрії.

«Карітас Тернопіль, в межах проекту ” Надання гуманітарної допомоги у час пандемії COVID-19″ активно підтримує сім’ї із дітьми, що належать до вразливих груп населення. Вразливість сімей посилюється тим, що непоодинокими є випадки втрати батьками роботи або постійного доходу, особливо у тих сім’ях, де виховуються діти з інвалідністю, що призводить до обмеженості ресурсів сімей для забезпечення потреб дітей. Ще одним чинником, є різке, незаплановане повернення дітей із інституційного догляду та виховання до сімей, що в свою чергу посилює скруту та призводить до неналежного задоволення потреб дітей в даних сім’ях. Ми допомагаємо цим родинам, бо тільки разом ми зможемо пережити складний час пандемії», – розповідають працівники «Карітасу».   

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пандемія, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: