Рятувальники і газовики Тернопільщини взяли участь у професійній прощі у Зарваниці

15.09.2020 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Працівники «Тернопільгазу» та Управління ДСНС України у Тернопільській області побували на професійній прощі у Марійському духовному центрі, що у селі Зараваниця Теребовлянського району. Очолив святу літургію владика Теодор Мартинюк, єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський УГКЦ.

«Кожного року, напередодні професійних свят, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбувається паломництво працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості та працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій Тернопільської області. Через карантинні заходи, цьогоріч професійна проща пройшла в особливому онлайн-форматі. Щоби продовжити добру традицію спільної молитви з нагоди професійного свята, рятувальники та працівники газової служби в цей день, 13 вересня, єдналися у духовну спільноту. Очолили паломництва очільники галузей: голова правління ПрАТ «Тернопільгаз» п. Олег Караванський та начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області п. Віктор Маслей», - розповідають організатори прощі.

null
Фото з мережі Інтернет

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі