У Бережанах навчальний процес триватиме у звичному режимі

Опубліковано:
14 Вересня, 2020

У Бережанах люди активно виступали «проти» дистанційного навчання. Відтак, за чисельним зверненням батьків на сесію Бережанської міської ради додатково винесено питання про забезпечення права на освіту жителями Бережанської міської територіальної громади. Про це повідомляє Бережанська міська рада.

Відповідно до рішення сесії, діти зможуть самостійно обирати форму навчання — дистанційну чи очну. Відповідальність за стан здоров’я учнів будуть нести батьки. Водночас керівництво освітніх закладів повинне забезпечити дотримання працівниками протиепідемічних заходів на період карантину.

Також, згідно з рішенням сесії Бережанської міської ради, міському голові подав позовну заяву до суду з приводу скасування постанови Кабінету Міністрів України, якою встановлений поділ держави на карантинні зони і прийняті обмеження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #каранти, #коронавірус, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: