На Тернопільщині правоохоронці продовжують складати адмінпротоколи на порушників правил карантин

Опубліковано:
14 Вересня, 2020

За період посилення карантинних обмежень на Тернопільщині правоохоронці склали 179 адмінпротоколів за порушення правил карантину. З них 132 – в містах та районах, віднесених до червоного рівня епідбезпеки.

Як повідомляє поліція, попри посилення карантинних обмежень люди продовжують ігнорувати правила карантину. Правоохоронцям не залишається вибору, як притягати порушників до відповідальності. Відтак, п’ятдесят сім протоколів поліцейські склали відносно директорів закладів освіти за неприпинення роботи шкіл і дитячих садочків, 28 – на водіїв та перевізників за здійснення пасажирських перевезень, 13 – відносно власників закладів громадського харчування за неприпинення роботи.

«Ситуація в області залишається напруженою, кількість хворих зростає, лікарні переповнені. З 14 вересня ще два райони Тернопільщини – Заліщицький і Збаразький – віднесені до найвищого рівня небезпеки – “червоної” зони. Правоохоронці продовжують посилено працювати та притягувати порушників до адмінвідповідальності. Лише неухильне дотримання норм адаптивного карантину допоможе стабілізувати ситуацію в області та вийти з негативної зони», – зазначає заступник начальника ГУНП в області Михайло Білецький.

До слова, в районах працюють мобільні групи у складі поліцейських, фахівців Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів, представників місцевого самоврядування, які контролюють виконання карантинного режиму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червона зона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: