У Тернополі пройшов форум «Якісне життя — 5 здорових звичок»

Опубліковано:
14 Вересня, 2020

У Тернополі форум на березі Тернопільського ставу в «Dreamer’s Yach Club» пройшов форум «Якісне життя — 5 здорових звичок». Захід відбувся за ініціативи підприємців та меценатів Тараса та Ірини Демкур.

Подія, присвячена красі та здоров’ю, розпочалася у ТВЦ «Атріум» з відкриття студії Краси та стилю, професійного догляду за волоссям. Відкривали студію засновниця Клініки естетичної медицини — Мирослава Новосільська, канд. мед. наук, дерматолог-онколог, трихолог, Президентка української асоціації хірургічного відновлення волосся, членкиня польсько-лікарського товариства, та Юлія Квятковська — стиліст-перукар, колорист, тренер Nevitaly, трихолог-консультант, тритментолог.

По завершенню урочистого відкриття студії гості поринули у чарівну атмосферу «Dreamer’s Yach Club», де пройшов форум «Якісне життя — 5 здорових звичок» за участі провідних експертів краси та здоров’я.

Бойко Тетяна, візажист, художниця зі стилю, власниця «Boyko Beauty School» та салону «Boyko Beauty Salon», одна з найбільш популярних українських візажистів, провела майстер-клас «Макіяж за 5 хвилин».

Гості заходу прослухали виступи експертів:

  • Ірина Демкура, власниця ТВЦ «Атріум, засновниця проєкту «Життя в стилі ЕКО»;
  • Олег Покотило, професор, завідувач кафедри харчової біотехнології та хімії у ТНТЕУ ім. І. Пулюя;
  • Роман Рудий, біохакер, регіональний керівник проєкту «Життя в стилі ЕКО»;
  • Андрій Шкільний, маркетолог, провідний експерт з комунікацій.

Потім були чудові танці від хореографів «Social Dance Clud» Костянтина та Діани Валігур. А під завісу вечора — катання на катері під захід сонця.

«Здоров’я — вигідна, довготермінова і високорентабельна інвестиція. Настав час кожному провести інвентаризацію успішних підходів до мислення, дій, здоров’я, фінансових ресурсів та стратегічних напрямків розвитку особистості та бізнесу у мінливому середовищі, — зауважив Тарас Демкура, співорганізатор заходу. — Запрошуємо до співпраці всіх зацікавлених в усіх куточках України. Наша ідея легко масштабується та цьому можна навчитися. За цим майбутнє!»

   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #життя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Тарас Демкура, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: