Усі учасники відео конкурсу «Cпортивне літо» отримали відзнаки та спортивні подарунки

Опубліковано:
14 Вересня, 2020

“Cпортивне літо!” – хто не сидів вдома, не лінувався на дивані, не роздивлявся програми про мандри в Інтернеті і телевізорі, а мандрував, та ще й виконав завдання Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” і змонтував про свої пригоди 1-хвилинне відео отримали заслужені винагороди!” – написали у фейсбуці у дописі соціальної сторінки Великобірківського будинку творчості школяра. Адже відзнаки отримали два відеоролика з Великих Бірок. Другим місцем та цінним подарункам – туристичними палицями відзначили відеоролик туристичного клубу “Вершина”. Керівник клубу Тарас Серба цим літом разом з однодумцями штурмували вершини карпатських гір, сплавлялись річками Тернопільщини, майже кожних вихідних влаштовували велоподорожі. Ролик від керівників гуртків Великобірківського БТШ зі сплава річкою Гнізна також отримав приз – дві тенісні ракетки. Коментує Соломія Злонкевич, учасниця сплаву: “Наша річка спокійна і дуже мальовнича, але на воді завжди треба бути обережним, тому ми пройшли інструктаж на березі і вже потім пішли на воду. На відео це все дуже драйвово виглядає. І є що згадати разом.” 

Такі конкурси мотивують людей до руху, до подорожів рідним краєм, є можливість показати свої пригоди та подивитись на ролики своїх сусідів по області. Конкурс тривав з 10 червня по 31 серпня 2020 року. Усього у конкурсі прийняли участь 20 відеороликів. Переможців відзначали, як за кількісттю вподобань на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” так і за рішенням журі. 

null

Фото з мережі Інтернет

“Усі відеороликі відображають активний спосіб життя у літній період людей різного віку – від наймолодшого до людей старшого та похилого віку, – розказує Володимир Ванджура директор обласного центру фізичного здоров’я населення, – ми прийняли рішення усім учасникам подарувати спортивні подарунки за участь, а переможці та призери визначалися за результатами голосування на нашій сторінці https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. Переможці та призери обласного відеоконкурсу “Спортивне літо” нагороджені медалями та сувенірною атрибутикою з логотипом “Спорт для всіх”, а всім учасникам відеоконкурсу надіслані відзнаки, сувенірну та нагородну атрибутику з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.”

Найбільше голосів — 149 — отримала Анна Чикірда, м.Тернопіль. На другому місці діти дошкільного навчального закладу №6 “Чебурашка”, місто Чортків. Їх відео отримало 118 лайків. Третьою стала Аліна Нижегородова, м. Тернопіль, відео з якою набрало 60 лайків. Також, ще одну трійку призерів за умовами проведення відеоконкурсу визначило журі: Криницька Злата та Шлюсар Яна, м. Хоростків, Серба Тарас, голова ТСК Вершина, Тернопільський район, смт. Великі Бірки, Сигіль Наталія, с. Яблунів, Гусятинський район. 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Відео учасників:

https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/videos/359671381861013/

https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/videos/3569986359687746/

https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/videos/601810110528316/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивне літо, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: