«Ремонт дороги по вул. Репіна», – таку петицію 11 вересня 2020 року у єдиній системі місцевих петицій зареєстрував тернополянин Сергій Яковенко. Зокрема, у тексті петиції чоловік пише:

«5 серпня на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення частково перекрити рух транспорту на вул. Рєпіна з метою проведення капітального ремонту дорожнього покриття з 10 серпня по 1 жовтня 2020 року. На цій ділянці має бути проведена заміна каналізації, водопроводу та дорожнього покриття поблизу станції швидкої допомоги.

Проте ремонтні роботи, яка здійснює підрядна організація ТОВ”ТОМ-ІНВЕСТБУД” проводяться дуже повільно. Бувають гарні сонячні дні, але робітники чомусь відсутні на об”єкті або у разі присутності не здійснюють жодних робіт, сидять та «курять”.

Просимо:
1) забезпечити належне та вчасне виконання робіт підрядною організацією, щоб об”єкт, як і було заплановано було здано до 1 жовтня 2020 року
2) під час здійснення ремонтних робіт, були випадки повного перекриття вул.Репіна, під час цього автомобільний рух здійснювався через подвір”я станції швидкої медичної допомоги, що повністю не відповідає тимчасовій Схемі організації дорожнього руху. Просимо внести зміни в Схему організації дорожнього руху, а у разі необхідносі розглянути можливість тимчасового відкриття проїзду з боку парку Національного відродження.
3) згідно плану ремонту, вулицю мають капітально відремонтувати ДО будинку по вул.Вербицького 22, проте залишається відрізок довжиною 100 метрів, де повно ям, які виникли в результаті проїзду важкої техніки під час забудови житловими будинками, колишньої території «Зеленбуду». Тому просимо Вас «не забути» про дану ділянку дороги, та здійснити там хоча б середній поточний ремонт», – зазначає автор.

https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1296

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: