Після 50-ти років життя тільки починається: тернополянка про секрети жіночої краси

Опубліковано:
13 Вересня, 2020

Яскравий макіяж, екстравагантні сукні і найголовніше – впевненість у собі. Леся Любарська – учасниця конкурсу «Краса елегантного віку», точно знає секрет того, як подобатися всім навколо, а найголовніше – собі. 

Жінка каже, щоранку створює собі гарний настрій біля дзеркала. Зізнається, для неї святковий макіяж – це щастя, усмішка, світло та душевний позитив.

Макіяж готовий. Далі треба обрати сукню. Та з цим дещо складніше, адже в пані Лесі десятки варіантів різних образів. Від легких вишиваних суконь до вечірніх із блискітками. Каже, коли переїхала в меншу квартиру, то відчула брак місця для свого одягу.

Пані Леся демонструє нашій знімальній групі одну з улюблених суконь. Розповідає, значна частина гардеробу пошита за її ж ескізами. І жартує, в минулому житті вона точно була дизайнеркою. Пані Леся каже, відчуває себе впевненою і не боїться експериментувати з одягом, адже переконана – жінка неповторна і витончена у будь-якому віці. Головне, себе правильно налаштувати.

Саме тому щодня пані Леся себе налаштовує тільки на позитив і заряджає ним інших. Та окрім яскравих сукенок і активного способу життя, часу вистачає і на домашні справи. З нами поділилась фірмовим рецептом консервації кабачків з аличею – до цих інгредієнтів на 3 літри води необхідно додати стакан цукру.

Впевненість і любов до себе – найкращі прикраси для жінки, впевнена пані Леся. Каже, після 50-ти життя тільки починається, тому не потрібно боятися незвіданого та впевнено йти до нових цілей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #краса, #макіяж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: