Унікальні тренажери чекають на «Доріжці здоров'я» - реалізується проєкт «Громадського бюджету 2019»

13.09.2020 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У суботу 12 вересня поряд з будиночком, у якому вже більше 30 років розміщується громадська організація "Клуб любителів зимового плавання і загартовування "Нептун"", було досі людно. Чоловіки та жінки активно прибирали територію поряд з нещодавно поставленими тренажерами. 14 червоно-чорних конструкцій не повторюють попередників, до яких вже звикли у районах Тернополя - "Доріжка здоров'я" розрахована на дорослих людей, які зможуть на відкритому повітрі проводити особисті тренування або разом з тренером. Така ідея заступника керівника ГО Якова Сидорука реалізована завдяки участі у програмі "Громадський бюджет 2019". Проєкт пройшов у категорії "Малі проєкти". "Ми дуже вдячні усім, хто нас підтримував у цій непростій справі, хто віддав свій голос саме за нашу ідею. Наша доріжка не буде огороджена і вона доступна для всіх тернополян. Надіємось, що вандалізму не буде, і дуже тішимось, що нам подарували освітлення та камеру спостереження, - розказав Богдан Поломацканич, очільник ГО "Нептун". 

Прийшов провідати своїх давніх товаришів тернопільський підприємець Володимир Швайка. Чоловік неодноразово допомагав спільноті і зараз також готовий взяти на себе виготовлення інформаційного стенду та табличок до кожного тренажеру. Також чоловіки обговорили, яким чином доробити ремонт у будиночку, щоби більш ефективно запрацював клуб "Нептун". До речі, тільки за суботу під час спільної праці до вступу у громадську організацію написали заяву двоє тернополян. 

"Ми запрошуємо усіх, кому не байдуже своє здоров'я. Не обов'язково занурюватись у крижану воду, можна просто підтримувати своє гарне самопочуття та гартувати тіло у гарній компанії", зазначає Богдан Поломацканич.

Зауважу, що тренажери від українського виробника ТМ "Syndicate company", м. Вінниця.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі