На шкільних підручниках тернопільського видавництва оживають 3D герої – «Оце так!»

Опубліковано:
12 Вересня, 2020

У Тернополі надрукували підручники для нової української школи з оживаючими казковими героями. Видавництво “Підручники і посібники” додало до своїх підручників функцію “Доповнена реальність”. Усі підручники для третього класу. Спеціальна програма андроїд-доданок загружається у смартфон, айфон чи планшет – і стається диво на обкладинках зявляються 3D герої – лисичка Орися та вовчик Остап. Казкові друзі щодня розказують про цікаве, пізнавальне, позитивне. Щоденна передача влучно називається “Оце так!”. Саме так вигукують Орися і Остап і кумедно перевертаються через голову. Вовчик і лисичка не тільки розказують, а ще і дають завдання школярам – відповідь щодня після 16:00. 

Як народилась така ідея розказав Сергій Гап’юк, заступник головного редактора видавництва “Підручники і посібники”: “Ми завжди в пошуку, як зробити наш продукт цікавим та пізнавальним для споживача. Одного разу наш головний редактор Ярослав Тадейович Гринчишин познайомився у дорозі з креативною командою з Запоріжжя, яка займається доповненою реальністю. Так у вагоні потяга народилась ідея створити таких героїв, які могли би подружитись зі школярами і дивувати їх щодня. Завантажується програма андроїд-додаток “Оце так!” за лінком (посиланням). 

Остап та Орися розказують цікаві факти з історії України та світу, пропонують завдання, над яким потрібно поміркувати та завжди розвеселять якоюсь смішинкою.”

Щодня на сайті “Підручники і посібники” можна переглянути відео нового випуску «Оце так!» і дізнатись правильну відповідь на запитання рубрики “Завдання дня” після 16:00.

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підручник, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: