Тернополем роз’їжджав п’яний водій з підробленими документами

Опубліковано:
12 Вересня, 2020

Нетверезого кермувальника, який роз’їждає Тернополем, патрульні затримали близько 1-ї години ночі. Автомобіль Mercedes Benz Viano рухався із порушенням правил дорожнього руху по вулиці Зелена. Окрім цього, перевіривши документи, поліціанти виявили, що посвідчення водія підроблене.

“Зупинивши автівку, поліцейські помітили у 34-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова, виражене тремтіння пальців рук. Перевірка на приладі Drager це підтвердила. Результат — 2, 33 проміле алкоголю в крові, що перевищує допустиму законом норму практично у 12 разів. Також, перевіряючи посвідчення водія у чоловіка, інспектори виявили ознаки підробки. Спосіб нанесення інформації та невідповідність пошуковим базам — все це свідчило про, ймовірно, підроблений документ”, – повідомили у патрульній поліції.

На водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, а також викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх деталей справи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: