Ще у двох районах Тернопільщини посилять карантинні обмеження

Опубліковано:
11 Вересня, 2020

Більшу частину Тернопільщини віднесли до «червоної» зони карантин. Наразі в області немає жодного району, який належать до «зеленої» зони.

Як повідомляє виконувач обов’язків голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук, ще два райони в Тернопільській області віднесено до «червоної зони»,  а саме Заліщицький і Збаразький.

«Вчора, 10 вересня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Хочу наголосити, що у «червоній» зоні забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів. Крім того, діють обмеження «помаранчевої» зони. І тільки дотримання норм адаптивного карантину допоможе стабілізувати ситуацію в області», – зазначив виконувач обов’язків голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Відтак, до «червоної» зони карантину віднесли містах Тернопіль, Бережани, Чортків та у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Заліщицькому, Збаразькому, Монастирському, Теребовлянському, Тернопільському, Чортківському районах Тернопільської області. А до «помаранчевої» – у м. Кременець та у Борщівському, Зборівському, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Підволочиському, Підгаєцькому, Шумському районах Тернопільської області. Новий розподіл  почне діяти з 00:00 годин 14 вересня 2020 року.

Нагадаємо, що «червона» зона означає введення жорстких карантинних обмежень, зокрема забороняється: робота громадського транспорту; відвідування закладів освіти; діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів. У «помаранчевій» зоні (+ обмеження «жовтої») забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; роботу спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; прийом нових змін в дитячі табори; обмеження для масових заходів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: