У Тернополі правоохоронці викрили наркопритон

Опубліковано:
11 Вересня, 2020

У Тернополі в одній із квартир багатоповерхівки чоловік облаштував наркопритон. Також тернополянин час від часу займався і розповсюдженням наркотиків.

Як повідомляє поліція, безробітній чоловік дозволяв наркозалежним особам приходити до нього і вживати заборонені речовини. Розраховувалися за місцеперебування гості наркотиками.

«Наркопритон функціонував на шостому поверсі одного із будинків на вулиці Симоненка. Господар помешкання – наркозалежна особа. Чоловік вже тривалий час вживає важкі синтетичні наркотики та марихуану. Раніше дана особа притягувалася до кримінальної відповідальності за продаж наркотиків», – – розповів начальник управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайло Димида.

Під час обшуку квартири правоохоронці виявили й вилучили бульбулятори,лампочки з залишками наркосировини, яку чоловік та його гості використовували для вживання наркотиків. Власника наркопритону затримали. Вирішується питання про обрання тернополянину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також, правоохоронці з’ясовують оперативники особи людей, які приходили чоловіка вживати наркотики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркопритон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: