В Луцьку стриває тиждень факультету фізичної культури, спорту та здоров’я

Опубліковано:
11 Вересня, 2020

Впродовж тижня на факультеті фізичної культури спорту та здоров’я Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки триває тиждень факультету. Окрім того факультет святкує своє 50-річчя з дня заснування факультету.

В рамках святкування на базі факультету цілий тиждень відбувають заходи за участі студентів та викладачів.

10 вересня на університетському стадіоні імені Віктора Івановича Завацького відбулося цікаве спортивне дійство, до якого долучилися студенти різних факультетів СНУ імені Лесі Українки.

Викладацьку та студентську спільноту першим привітав декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, який побажав усім і надалі популяризувати фізичну культуру, спорт та здоровий спосіб життя.

«Впродовж тижня з нагоди 50-річчя факультету відбуваються спортивні заходи, активними учасниками яких є перш за все студенти, викладачі, фахівці у галузі фізичної культури та спорту. Звісно, це потужна і серйозна дата, яка акумулює досвід, здоров’я, рухову активність», – зазначила завідувачка кафедри фітнесу та циклічних видів спорту Світлана Індика.

Спочатку студенти-третьокурсниці факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Марія Козлинець, Анастастасія Назарук, Анастасія Бобицька, Галина Захожа, Аліна Гаврилюк, Оксана Давидчук, Ярина Торчинська провели для усіх присутніх розминку, до якої долучилися навіть викладачі.

Опісля всі присутні поділилися на кілька груп і під керівництво студентів-фізкультурників займалися на різних локаціях та з різним інвентарем – гімнастичними палицями, гантелями, скакалками.

Також організатори дійства підготували для гостей свята показові гімнастичні виступи та майстер-класи від студентів-дзюдоїстів Костяна Мельничука та Назара Сикира.

Після заходу на стадіоні відбувся майстер-клас із фрізбі для студентів та викладачів факультету від луцьких фрізбістів.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Відділ зв’язків з громадськістю СНУ імені Лесі Українки

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #університет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: