Голова обласної ради Віктор Овчарук привітав легендарну 44 бригаду із шостою річницею її створення

Опубліковано:
10 Вересня, 2020

З цієї нагоди відбулись урочистості. Іменників привітали священнослужителі та представники влади. Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор (ПЦУ) благословив військовослужбовців.

Голова обласної ради Віктор Овчарук подякував артилеристам за відвагу на захисті України. «Щиро вітаю вас із шостою річницею сформування вашої бригади, яке було проведене у вересні 2014 року в період активних боїв на Сході. Тому вже 15 жовтня підрозділ відбув для виконання завдань в зону бойових дій.  З того часу бригада брала участь у багатьох боях на Донбасі, де здобула невгасиму славу за мужність, самовідданість та героїзм. У цей святковий день висловлюю глибоку шану і вдячність вам від усього краю. Ви завжди можете бути впевнені у підтримці і допомозі громади Тернопілля.

null

Переконаний, що особовий склад 44 окремої артилерійської бригади і надалі буде з гідністю нести високе звання захисників України», – сказав очільник краю та вручив військовим відзнаки обласної ради.

null

До слова, підрозділи 44-ї окремої артилерійської бригади прославилися неординарним бойовим шляхом в АТО, участю в боях поблизу населених пунктів Червоний Партизан, Озерянівка, Нелипівка, Артемове, Новгородське, Дзержинськ, Зайцево, Вуглегірськ, Логвінове, Горлівка та інших важливих ділянках. Українська артилерія довела високий рівень ефективності під час захисту напрямків Донецького аеропорту та Дебальцевської операції.

null

На завершення заходу його учасники вшанували пам’ять загиблих військових 44 бригади. Владика Нестор відправив панахиду. Військовослужбовці та представники влади поклали квіти до підніжжя пам’ятника героям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада, #віктор овчарук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська облрада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: