Молода дружина Віктора Павліка скасувала їхнє весілля

Опубліковано:
10 Вересня, 2020

Пара хотіла влаштувати свято 18 серпня.

Дружина українського співака Віктора Павліка, його концертна директора Катерина Реп’яхова повідомила фанатам, що скасувала весілля з артистом.

Пара планувала влаштувати тепле сімейне свято у колі близьких та друзів 18 серпня. Проте святкування було вирішено перенести на невизначений термін у зв’язку з трагедією у родині Павліка.

– Чи могла я коли-небудь уявити, що мені доведеться скасовувати власне весілля? (Воно повинно було відбутися 18.08.20) – точно ні. Якщо ви помітили, я ніяк не коментувала цю тему, тому як всі відповіді вичерпні. Але в будь-якому випадку, ця історія має місце бути в нашому житті, – сказала Реп’яхова

Дівчина запевнила, що їй не образливо через те, що довелося скасувати весілля, що вона ні про що не шкодує і вдячна долі.

– Я вдячна всім своїм друзям, які підтримували мене. Всім нашим 80 гостям, які були запрошені на весілля. Організаторам і всім підрядникам. Моя головна, біла сукня так і залишилася висіти і чекати свого часу. Попереду ще так багато хорошого. Я обов’язково одягну її і мої рідні і друзі побачать мене нареченою, – висловила сподівання Катерина

Нагадаємо, що 29 травня цього року Катерина Реп’яхова та Віктор Павлік розписалися у Києві.

Раніше Катерина розповіла про доленосне знайомство зі співаком та поділилася, що зустріла артиста завдяки китайському другу. Концертна директорка стала четвертою дружиною зірки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павлік, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: