20 наборів з їжею та засобами індивідуального захисту роздали малозабепеченим сім’ям Тернополя працівники «Карітасу»

Опубліковано:
11 Вересня, 2020

20 наборів з їжею, засобами гігієни та індивідуального захисту роздали малозабепеченим сім’ям Тернополя працівники місцевого благодійного фонду «Карітас». Таку підтримку благочинці надають потребуючим особливо активно у період карантину. Про це учасники проекту повідомляють на сторінці благодійного фонду у Facebook:

«Карітас Тернопіль, в межах проекту ” Надання гуманітарної допомоги у час пандемії COVID-19″ активно підтримує сім’ї із дітьми, що належать до вразливих груп населення.

Вразливість сімей посилюється тим, що непоодинокими є випадки втрати батьками роботи або постійного доходу, особливо у тих сім’ях, де виховуються діти з інвалідністю, що призводить до обмеженості ресурсів сімей для забезпечення потреб дітей.

Ще одним чинником, є різке, незаплановане повернення дітей із інституційного догляду та виховання до сімей, що в свою чергу посилює скруту та призводить до неналежного задоволення потреб дітей в даних сім’ях.

В період кризи, спричиненої карантином, 20 сімей змогли отримати допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів індивідуального захисту та засобів особистої гігієни, а також отримали індивідуальне консультування психолога відповідно до їхніх потреб та ситуацій.

Дана допомога була здійснена за фінансової підтримки Карітасу Австрії та сприяння Caritas Ukraine», – повідомляють учасники проекту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: