У Тернополі встановлюють кільцеву розв’язку на перехресті вулиць Корольова-Купчинського

Опубліковано:
10 Вересня, 2020

У Тернополі на перехресті вулиць Корольова – Купчинського встановлять кільцеву розв’язку. Про це повідомляє Тернопільська міська рада. 

Як зазначає заступник міського голови Владислав Стемковський, схеми організації дорожнього руху на деяких вулицях міста, які були розроблені раніше, вже не відповідають сучасним транспортним потокам. Тому у Тернополі необхідно оптимізувати дорожній рух насамперед на тих перехрестях, де часто трапляються ДТП та виникають затори

«Уже найближчими днями такі роботи розпочнуться на перехресті вулиць Академіка Корольова – Р. Купчинського (так зване «байківецьке перехрестя»). Раніше на перетині цих вулиць не було такої чисельності автомобілів, адже це практично була крайня частина Тернополя, а зараз мікрорайон активно розвивається і збільшується навантаженість на дороги, А так, як на даному перехресті головною дорогою є та, що веде від вул. Купчинського до вул. Корольова, а другорядною – дорога в напрямку с. Байцівці, водії, що курсують в село або з села, часто не надають перевагу в русі і вчиняють аварії. Тому для безпеки водіїв і пішоходів на цьому перехресті буде внесено зміни в організацію дорожнього руху та влаштовано тимчасовий круговий рух транспорту», – каже Владислав Стемковський. 

Кільцева розв’язка на кольці встановлять після погодження схеми ОДР з патрульною поліцією. Якщо ж така експериментальна схему руху підтримають тернополяни, то її залишать на постійні основі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кільцева розв’язка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Схема дорожнього руху, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: