На переході біля Тернопільської школи-ліцею №6 потрібні лежачі поліцейські – вважають тернополяни

Опубліковано:
10 Вересня, 2020

“Встановлення обмежувачів руху (“лежачих поліцейських”) по вулиці Руській на пішохідному переході, що навпроти “6-ої школи” – таку петицію 8 вересня зареєстрував у єдиній системі електронних петицій Тернополя Олег Долинний. Зокрема, у тексті петиції автор зазначає: 

“2 вересня, у Тернополі, близько 19.00, на вулиці Руській під колеса легкового автомобіля марки “Мерседес” потрапила неповнолітня дівчина – школярка. Аварія трапилася на пішохідному переході, що навпроти “6-ої школи”. Як повідомили правоохоронці на місці події, у результаті аварії школярка отримала травми, її госпіталізували у лікарню.
Для уникнення в майбутньому дорожньо-транспортних пригод за участю школярів, Батьки учнів 6 школи вимагають встановити на цьому переході обмежувачі руху (“лежачі поліцейські”). З безпекою дітей жартувати не можна”, – пише Олег Долинний.        

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: