Через закриття навчальних закладів: на Тернопільщині батьки почали масово забирати документи дітей зі шкіл

Опубліковано:
9 Вересня, 2020

У Монастириському районі батьки почали забирати документи першачків з навчальних закладів. В одному із сіл громади прецедент набув масового характеру.

«У нас в районі вже почалися прецеденти коли батьки почали забирати документи дітей зі школи, батьки першачків …При чому, в одному з сіл району — це вже набуває масовий характер. Кажуть що, залишать вдома допоки не закінчать порушувати права їх дітей на навчання, можливо на наступний рік …», – зазначає Світлана Безділ.

Нагадаємо, що Державна комісія з питань ТЕБ та НС віднесли до «червоної» зони карантину містах Тернопіль, Бережани, Чортків та у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Монастирському, Теребовлянському, Тернопільському та Чортківському районах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #карантин, #монастириськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Щкола
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: