У Тернополі триває реконструкція дощового колектора

Опубліковано:
9 Вересня, 2020

У Тернополі на реконструкцію реконструкції та відновлення дощового колектора у парку ім. Т. Шевченка витратять близько 8 млн. грн. Ремонтні роботи, які уже розпочалися, будуть тривати приблизно два місяці. Про це повідомляє Тернопільська міська рада

За словами заступника міського голови Владислава Стемковського, колектор буде забирати з доріг міста близько 2/3 дощової та талої води. 

«На об’єкті піднято плити перекриття. Виявлено, що дно колектора знаходиться нижче рівня ставу приблизно на 40 см. Відповідно до проєкт, дно буде підняте до потрібного рівня шляхом бетонування і, відповідно, пропускна здатність пропуску води буде вищою і складатиме 9 м³ в секунду», – зазначає Владислав Стемковський. 

До слова, після завершення реконструкції колектор залишать відкритим. Для безпеки відвідувачів парку будуть нарощені бокові стінки та встановлено освітлення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колектор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Річка Рудка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: