Журналіст Михайло Ухман просить про допомогу в зйомках фільму про боротьбу українського народу «Шлях поколін» (Відео)

09.09.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

В Україні відбуваються зйомки фільму "Шлях поколінь" про історію боротьби українського народу від Другої світової війни до вторгнення Росії в 2014 році.

Сюжет фільму: Історія зв’язкової УПА – Ганни Абрамчук з Волині; бійця служби безпеки УПА – Степана Петраша з Калуша та Івана Залужного, ветерана Другої світової із Запоріжжя, внука якого росіяни вбили у 2014 році, тісно переплітається із сучасною війною українського народу, проти російського агресора, повідомляє Цензор.НЕТ.

Унікальність цього фільму в тому, що його герої - живі і саме на основі їхніх розповідей писався сценарій.

"Цей фільм-історія дасть можливість майбутньому поколінню українців знати правду. Глядач зможе знайти в цьому фільмі потрібне для себе: любов, вірність, відданість країні, бої, розлуку", - зазначають автори проекту.

Перші сцени фільму було відзнято у Волинській області, урочищі Вовчак, де зародилася армія УПА. У зйомках взяло участь більше сотні людей – це професійні актори з Луцька, Києва, серед них: Назар Борушок, Олексій Паламаренко. 

Наступний етап зйомок фільму незабаром відбудеться в зоні бойових дій, де буде показано сучасну війну. Потім зйомки фільму будуть у Києві і знову ж на Волині.

Продюсером фільму, спів сценаристом, автором ідеї є – Михайло Ухман: журналіст сайту Цензор.НЕТ, доброволець російсько – української війни. Він давно мріяв увіковічнити пам'ять тих, хто в минулому столітті боровся і бореться за волю України. Дехто з чиновників та бізнесменів відгукнулися на його заклик – цих грошей вистачило на перший етап зйомок. На цей момент Михайло шукає гроші, щоб продовжити знімати цей історичний фільм. Він закликає усіх патріотів: чиновників, підприємців, діаспору, всі, кому небайдужа доля українського кіно – долучитися до цього проєкту.

Реквізити для фінансової допомоги:

4149439316662786 (приват) - Олег Ревега

IBAN UA643052990000026206888741162

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі