В гурту VIDVERTO вийшов новий кліп, зйомки якого відбувалися на Галичині

09.09.2020 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

06 вересня гурт "VIDVERTO" презентував нове відео на пісню “Зіграй зі мною в любов”. Режисером кліпу став Олександр Кулик. Головну роль зіграла відома львівська модель Тоня Ступар. На знімальному майданчику був залучений каскадер Северин Пігович, який виконував “дріфт” на своєму BMW.

Пісня має довгу історію: написана у 2016, реліз синглу відбувся у 2019. Вона виконувалась у фіналі шоу “ХІТ-конвеєр 2019”.  А на відборі на шоу Х-Фактор (СТБ), на пісню звернув увагу Олег Винник і сказав своє вирішальне “Так”.

Євген Назарук (фронтмен гурту): “...цілуй, цінуй момент, будь легковажним...Мабуть так я думав, коли складав свої емоції в строки, їдучі трасою з Кривого Рогу на Дніпро. Добре пам’ятаю той момент, коли під час репетиції,  Антон (барабанщик)  хитро примружить очі і скаже «попахує хітом». І дійсно, пісня яку приємно грати просто під акустичну гітару. Пісня, під час виконання якої настрій обов’язково стає кращим. Пісня – літо. Пісня – свято. Пісня і настрій, якими хочеться ділитися, а іноді переглядати і переживати те знову і знов.”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі