«Міський голова Тернополя хоче зламати конституційний лад України», – заявив Олександр Кравчук, голова тернопільської ОПЗЖ

Опубліковано:
8 Вересня, 2020

За словами Олександра Кравчука, голови Тернопільської  регіональної організації «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ», нинішній голова Тернополя Сергій Надал, закликаючи поліцію не дотримуватися закону, робить собі «піар» на здоров’ї наших мешканців.

«Сьогоднішній міський голова Тернополя Сергій Надал хоче зламати конституційний лад України – це зрада, він закликає поліцію не дотримуватися закону, – каже Олександр Кравчук. – Заради свого піару Сергій Надал нехтує здоров’ям  тисяч тернополян, в тому числі і дітей. У країні твориться реальний жах з коронавірусом – кількість хворих щодня росте, а голова Тернополя бунтує проти червоної зони, тим самим наражаючи на небезпеку простих мешканців нашого краю».

Як зауважує Олександр Кравчук, значна кількість хворих на коронавірус у Тернополі саме через масштабне святкування Дня міста, яке відбулося 28 серпня.

«Можна ж було відмінити святкування до Дня міста у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, але ні, міський голова цього не зробив, у Тернополі пройшли масштабні велелюдні заходи, – каже Олександр Кравчук. – І знову заради піару міський голова Тернополя  зробив святкування до Дня міста, а сьогодні закликає поліцію йти проти закону.  Не було б такого масштабного святкування Дня міста, то сьогодні можна було б уникнути такої значної кількості хворих і можливо Тернопіль не перебував би у червоній зоні».

Олександр Кравчук просить правоохоронні органи та Генеральну прокуратуру втрутитися у дану справу і відкрити кримінальне провадження за фактом закликів міського голови Тернополя щодо недотримання карантинних обмежень та звернень до поліції, щоб вони не складали протоколи на порушників.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олександр Кравчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: