ДТП біля с. Варваринці Теребовлянського району, що на Тернопільщині: потерпілі просять відгукнутися свідків

Опубліковано:
8 Вересня, 2020

Шостого вересня біля 20.00 в селі Варваринці Теребовлянського району на виїзді з заправочної станції сталося ДТП, а саме –  зіткнення між автомобілями Grand Cherokee та Audi-100.

За попередньою інформацією поліції, водій джипу, здійснюючи маневр обгону, не впорався з керуванням та зачепив легківку. В салоні Audi перебували в той час четверо людей – водій Юрій Мостовий 26 років та жінка з двома малими дітками.

null

В результаті аварії до лікарні потрапив водій та жінка, діти, дякувати Богові, відбулися лише переляком та незначними синцями. Кермувальник з позашляховика втік. Його місце перебування встановлюють правоохоронці.

Батько Юри, волонтер Микола Мостовий розповів: «Мій син зазнав значних травм, але на щастя вони не становлять загрози для життя. Найперше – це велика кількість забоїв по всьому тілу, забій мозку, травма шиї та черевної порожнини. Сьогодні, 8 вересня 2020 року його возили в Тернопіль на детальне обстеження і він знову повернувся в Теребовлянську районну лікарню. 6 вересня ввечері жінці також була надана невідкладна медична допомога, їй наклали на голові декілька швів, але вона через малолітніх дітей змушена була повернутись додому і зараз почувається не кращим чином(Див. фото).

null

 

null

 

null

У нас є підозри щодо особи, яка була за кермом позашляховика, кажуть, що він був на підпитку. Встановленням водія, що створив ДТП та втік з його місця нині займається поліція. Проте я поряд з тим звертаюсь до всіх людей нашого краю допомогти встановити  правду, хто те бачив на власні очі та повідомити мене за телефоном: 0986791500.

Люди добрі, допоможіть встановити істину!

P.S: Як видно з фото, розміщених поліцією, наслідки ДТП для авто дуже значні. Просто дивно, що люди залишились живі. І прикро, що водій-винуватець такої ДТП виявився боягузом та втік. Це ж не по чоловічому і тим більше не по козацьки, адже в козаків була і є невмируща приказка: «Прошпетився, то май мужність відповісти по заслугах».

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: