«Червона зона» : навчальний процес у Тернополі триває

Опубліковано:
8 Вересня, 2020

Попри карантинні обмеження у Тернополі триває навчальний процес. Відтак, у дошкільні, загальноосвітні, і професійно-технічні навчальні заклади продовжують працювати, за виключенням ТНВК «Школа-Ліцей №6 ім. Назарія Яремчука». Про це повідомляє Тернопільська міська рада

За словами начальниці управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольги Похиляк, перебуваючи у «червоній» зоні, навчання в тернопільських школах продовжено. Всі дотримуються протиепідемічні заходи та засобів безпеки, а саме: на вході проводиться температурний скринінг, в кожному навчальному закладі відкриті запасні входи/виходи та наявні дезінфектори. 

«Перебуваючи у «червоній» зоні, навчання в тернопільських школах продовжено, всі дотримуються протиепідемічних заходів та засобів безпеки, на вході проводиться температурний скринінг, а в кожному навчальному закладі відкриті запасні входи/виходи, учні користуються дезінфікуючими засобами», – додає Ольга Похиляк. 

Нагадаємо, що Державна комісія з питань ТЕБ та НС віднесли до «червоної» зони карантину містах Тернопіль, Бережани, Чортків та у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Монастирському, Теребовлянському, Тернопільському та Чортківському районах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: